Γαλλία ανάπτυξη Μεγάλη Βρετανία Greek Seo - Τεχνολογία - H "Έκθεση Διαφάνειας" της Google αποκαλύπτει διπλασιασμό των κυβερνητικών αιτημάτων

From nmnwiki
Revision as of 18:41, 19 October 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs) (Created page with "greek seo Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

greek seo Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Τεχνολογία - H "Έκθεση Διαφάνειας" της Google αποκαλύπτει διπλασιασμό των κυβερνητικών αιτημάτων greek seo H Google δημοσιοποίησε στοιχεία για αιτήματα που έχει λάβει από κυβερνήσεις δια φόρων χωρών ώστε να παράσχει στοιχεία για χρήστες της, τονίζοντας ότι ο αριθμός των αιτημάτων έχει διπλασιαστεί από το 2010 και μετά.



Στην όγδοη κατά σειρά έκδοση της περίφημης Transparency Report, (Έκθεση Διαφάνειας) η Google αναφέρει ότι μέρος της αύξησης αυτής οφείλεται στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της (περισσότεροι πελάτες = περισσότερα αιτήματα) ωστόσο τα κυβερνητικά αιτήματα αυξήθηκαν περισσότερο από 100% και αυτό μόνο για τις κυβερνήσεις για τις οποίες της επιτρέπεται να δώσει πληροφορίες.



Όπως σωστά μαντέψατε πρώτες στα αιτήματα έρχονται οι ΗΠΑ, προωθηση επιχειρησησ μεσω social media με δεύτερη την κυβέρνηση της Ινδίας, κατασκευη ιστοσελιδων joomla και την [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7_%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1 Μεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a> να συμπληρώνουν τις πέντε πρώτες θέσεις.



Παράλληλα με την δημοσιοποίηση των συνηθισμένων στοιχείων, όπως τον αριθμό και την προέλευση των αιτημάτων, η Google συμπεριέλαβε επίσης πληροφορίες για το νομικό πλαίσιο των αιτημάτων των ΗΠΑ τα οποία σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες.



Πηγή: e-pcmag.gr
greek seo Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, βελτιστοποίηση ιστοσελίδων που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, γρήγορη δημιουργία site «Τηλέμαχος», προωθηση επιχειρησησ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, κατασκευη ιστοσελιδας τιμη αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, πωσ φτιαχνω ιστοσελιδα κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, βελτιστοποιηση ιστοσελιδων seo του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ηλεκτρονικο εμποριο που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ιστοσελιδεσ κατασκευη ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, ιστοσελιδα κατασκευη για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
greek seo Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.



Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.



Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.





















greek seo
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276351&catID=22

greek seo…