Κρίση Κρίση Κρίση Greek Seo Πρώτες ύλες από Βουλγαρία
greek κατασκευη ιστοσελιδων seo S.O.S. δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ για τη διατήρηση της ποιότητας των διαφημιση στο google προσφερόμενων ειδών στα καταστήματα εστίασης, google eshop εκπέμπει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και δημιουργία ιστοσελίδασ wordpress Διασκέδασης seo ιστοσελιδων mixanes anazitisis Νομού Μαγνησίας. Καταγγελίες που έφθασαν στα προωθηση επιχειρησησ προωθηση site γραφεία του Συλλόγου για μονάδες"
Πρώτες ύλες από Βουλγαρία greek seo
S.O.S. για τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερόμενων ειδών στα καταστήματα εστίασης, εκπέμπει ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας. Καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία του Συλλόγου για μονάδες επιχειΒόλοΒόλου</a> ποιότητας, από τη Βουλγαρία, έχουν βάλει… ψύλλους στα αυτιά του Συλλόγου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ελένη Χάνου
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας, Απ. Αθανασό, υπάρχουν στη διάθεσή του καταγγελίες για μικρή μερίδα ιδιοκτητών εστιατορίων, που σε μία προσπάθεια να μειώσουν το κόστος των πρώτων υλών που χρειάζονται οι επιχειρήσεις τους, απευθύνονται στη γειτονική αγορά της Βουλγαρίας.
Οπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, επιχειρηματίες φέρονται να επισκέπτονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή το δεκαπενθήμερο τη γειτονική αγορά για την προμήθεια των πρώτων υλών για τα καταστήματά τους.
Μακαρόνια, μαγιονέζα, ρύζι, τυριά, ακόμη και αναψυκτικά και ποτά, φέρονται να φορτώνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητα σε μεγάλες ποσότητες, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των καταστημάτων τους για μία εβδομάδα. Αντί να απευθύνονται σε τοπικούς προμηθευτές, επιλέγουν μεγάλες αγορές της γειτονικής χώρας, προκειμένου να εξασφαλίσουν χαμηλότερο κόστος στις πρώτες ύλες.
Σύμφωνα με τον κ. Αθανασό, το κέρδος φαίνεται ότι είναι μεγαλύτερο από 10% για τις εβδομαδιαίες αγορές που στοιχίζουν μέσο όρο 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση. Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα της μετάβασης και επιστροφής δεν συμφέρουν.
Ο ίδιος πάντως αφήνει ερωτηματικά τόσο για την ποιότητα των εισαγόμενων προϊόντων όσο και για το αν οι επιχειρηματίες που επιλέγουν τη Βουλγαρία για την προμήθεια πρώτων υλών εκδίδουν τα νόμιμα παραστατικά. «Μας έχει καταγγελθεί ότι ξεφορτώνουν βράδυ τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε ο ίδιος.
Η τακτική φαίνεται ότι εφαρμόζεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οπότε και η κρίση, «ισοπέδωσε» το μεροκάματο των επιχειρηματιών της εστίασης. Η έλλειψη χρημάτων στους πολίτες, είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των θαμώνων στα καταστήματα, που με τη σειρά τους για να προσελκύσουν πελατεία αλλά να καταφέρουν να βγάλουν και οι ίδιοι μεροκάματο, επινόησαν τρόπους μείωσης του κόστους λειτουργίας, περιορίζοντας τα έξοδα για τις πρώτες ύλες, προκειμένου να πωλούν φθηνά.
Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Διασκέδασης Μαγνησίας χτυπάει… καμπανάκι για την ποιότητα. «Η περιοχή μας είναι τουριστική και η κρίση δεν θα πρέπει να υπονομεύσει την ποιότητα. Η ποιότητα εκτός από την τιμή είναι σημαντικός παράγοντας για τη διαφήμιση του τουριστικού μας προϊόντος. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με θέματα ποιότητας δυσφημίζοντας την περιοχή και υποβαθμίζοντας το τελικό προϊόν που φθάνει στον καταναλωτή», ανέφερε ο κ. Αθανασός.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
greek seo greek seo Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
greek seo Αμερικανικό "χτύπημα" στο εμπόριο άγριων ζώων
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να καταστρέψουν το απόθεμα έξι τόνων ελεφαντοστού που κατέχουν, ως μία κίνηση για την καταπολέμηση της εμπορίας άγριων ζώων, δήλωσαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου.
Το ελεφαντόδοντο –ολόκληροι χαυλιόδοντες ή μικρότερα σκαλιστά αντικείμενα, τα οποία έχουν κατασχεθεί ή έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης τα τελευταία 25 χρόνια- θα καταστραφούν ως μέρος της προώθησης για τη δημοσιοποίηση του παράνομου εμπορίου που απειλεί είδη όπως τους ελέφαντες, τους ρινόκερους, τις τίγρεις και τους πιθήκους, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Σάλι Τζούελ.
«Είναι συγκλονιστικό για μένα: η εμπορία των άγριων ζώων έχει διπλασιαστεί από το 2007 και τώρα εκτιμάται ότι αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο έγκλημα σε διεθνές επίπεδο, στον κόσμο», δήλωσε η Τζούελ σε ομιλία της στον Λευκό Οίκο.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης, ιδίως στην Ασία, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των ειδών που κατασκευάζονται από απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα.
Τα κέρατα των ρινόκερων αξίζουν πλέον δύο φορές το βάρος τους σε χρυσό, ανέφερε η Τζούελ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα από τους μεγαλύτερους «πελάτες» του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής.
«Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής», δήλωσε ο Νταν Άς, διευθυντής της Υπηρεσίας Άγριας και Υποθαλάσσιας ζωής των ΗΠΑ.
«Αυτό το έγκλημα είναι καλά οργανωμένο και καλά χρηματοδοτούμενο – και κάτι τέτοιο χρειάζεται μια νέα προσέγγιση εκ μέρους της κυβέρνησης».
greek seo
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97459&cat=1
greek seo…