Ξενοδοχείο ΟΣΕ τρακτέρ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Νέα στοιχεία για το θρίλερ με την εξαφανισμένη μικρή Μαντλίν

From nmnwiki
Revision as of 09:48, 5 December 2021 by KarolynCamara3 (talk | contribs) (Created page with "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Συγκλονίζουν για ακόμα μια φορά τα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ στοιχεία που έρχονται στ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Συγκλονίζουν για ακόμα μια φορά τα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την εξαφάνισης της ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ μικρής Μαντλίν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ που απασχολεί τα τελευταία έξι χρόνια τα μέσα μαζικής ενημέρωσης."

Νέα στοιχεία για το θρίλερ με την εξαφανισμένη μικρή Μαντλίν ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ


Μετά από δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας Daily Mail ένας Αφρικανός άνδρας φέρεται να έχει άμεση σχέση με την μικρή Μαντλίν ΜακΚαν που έλαβε χώρα στην Πορτογαλία το 2007 και ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της.


Ο Ευκλείδης Μοντέιρο που εργαζόταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου OceanClub όταν η οικογένεια ΜακΚαν βρισκόταν στην Πορτογαλία φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή, αν όχι ο ίδιος ο απαγωγέας. Το 1996 ο Μοντέιρο, χρήστης ναρκωτικών, είχε φυλακιστεί για κλοπή, ενώ εργαζόμενος στο ίδιο συγκρότημα δήλωσε πως δεν τον εμπιστεύονταν εξαιτίας του εθισμού του. Η οικογένειά του δεν επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο ίδιος βρέθηκε στη φυλακή. Ωστόσο, ο άνδρας έχασε τη ζωή του το 2009 σε ηλικία 40 ετών έπειτα από ατύχημα που είχε με τρακτέρ.


Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές πιθανώς να είχε ως κίνητρο την εκδίκηση, καθώς είχε απολυθεί από την ιδιοκτησία του συγκροτήματος. Μπάρμαν που δούλευε στο ξενοδοχείο δήλωσε στην Daily Mirror: «Ο αστυνομικός μας το είχε πει. Δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι έναν τέτοιο άνθρωπο». Έπειτα από έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων που πραγματοποίησε την ώρα της εξαφάνισης της Μαντλίν, ο άνδρας βρισκόταν κοντά στο διαμέρισμα της οικογένειας ΜακΚαν.


Στενός φίλος του Μοντέιρο, δήλωσε ότι ο ύποπτος συνήθιζε να πραγματοποιεί διαρρήξεις διαμερισμάτων, κλέβοντας πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πωλούσε για να αγοράσει τη δόση του. Η σύζυγος το δήλωσε στην βρετανική Αστυνομία ότι αναζητούν στοιχεία για έναν ύποπτο που δε μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, κατηγορώντας τις τοπικές αρχές ότι «εκθέτουν τη ζωή ανθρώπων».


Μια πηγή ανέφερε σε Πορτογαλική Εφημερίδα ότι η Αστυνομία πιστεύει ότι ο άνδρας φέρεται να δολοφόνησε το κορίτσι προκειμένου να σταματήσει να κλαίει αλλά και λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα.






ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες


Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το... Instagram!

Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδεςΈνα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.





 

Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.

 

Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!





 

 

Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in - οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!





 

 

Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!





 

 

Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!

 

Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

 





 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!





 

 

Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

 

Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.





 



Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .





 





 





 


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ
source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/365992/nea-stoiheia-gia-to-thriler-me-tin-exafanismeni-mikri-mantlin

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ…