Κρίση Κρίση Κρίση Greek Seo Χωρίς περίθαλψη και ιατρική κάλυψη
greek κατασκευή ιστοσελίδασ κατασκευή e shop δωρεάν seo Xωρίς γιατρό και φάρμακα ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες στο Βόλο. Οι sxediasmos istoselidas συσσωρευμένες οφειλές στον ΟΑΕΕ ποσο κοστιζει ενα site λειτουργούν απαγορευτικά, κοστοσ eshop καθώς σχεδιαση λογοτυπου δεν μπορούν να θεωρήσουν kataskeyh eshop βιβλιάρια ασθενείας και έτσι κοστοσ δημιουργιασ site από την πιο"
Χωρίς περίθαλψη και ιατρική κάλυψη greek seo Xωρίς γιατρό και φάρμακα ένας στους δύο ελεύθερους επαγγελματίες στο Βόλο. Οι συσσωρευμένες οφειλές στον ΟΑΕΕ λειτουργούν απαγορευτικά, καθώς δεν μπορούν να θεωρήσουν βιβλιάρια ασθενείας και έτσι από την πιο απλή επίσκεψη στο γιατρό μέχρι και εξετάσεις θα πρέπει να της πληρώσουν από την τσέπη τους. Οι οφειλές κατά μέσο όρο ξεπερνούν τις 3.000 και 4000 ευρώ με τις ρυθμίσεις που γίνονται σύμφωνα με τους επαγγελματίες να είναι «ασπιρίνες».
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Κυριαζή
Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι πολλοί επαγγελματίες πλέον επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να ασφαλίσουν τους ίδιους αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους (προστατευόμενα) για αυτό και ήδη έχουν πολλαπλασιαστεί οι διαγραφές των προστατευμένων μελών που «μεταφέρονται» στο ΙΚΑ ή σε άλλα ασφαλιστικά ταμεία, εφόσον η σύζυγος εργάζεται, διότι διαφορετικά δημιουργούνται προβλήματα.
Οι επαγγελματίες έχουν επανειλημμένως ζητήσει μέσω των συνδικαλιστικών τους οργάνων ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των ασφαλισμένων με τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας των οφειλετών στον ΟΑΕΕ που έχουν χάσει αυτό το διάστημα, και αποδέσμευση της θεώρησης των βιβλιαρίων υγείας από την ασφαλιστική ενημερότητα, διότι όπως τονίζουν αυτά τα δύο θέματα αποτελούν τα κυρίαρχα ζητήματα για τους επαγγελματοβιοτέχνες της Μαγνησίας. Προτείνουν επίσης να είναι ελεύθερη η επιλογή ασφαλιστικής κλάσης για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ύφεση και ζητά να αποδίδονται στον ΟΑΕΕ τα έσοδα του τέλους επιτηδεύματος, που σήμερα κατευθύνεται προς την κάλυψη ελλειμμάτων του προϋπολογισμού.
Στο μεταξύ, χθες μόλις, ο Συνήγορος του Πολίτη ήρθε να επισημάνει ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο που αφορά τον ΟΑΕΕ είναι σε μεγάλο βαθμό μη λειτουργικό, μετά από αναφορές που έχει λάβει από ασφαλισμένους στο ταμείο οι οποίοι διαμαρτύρονται για «υπέρμετρες» χρεώσεις, τόσο τακτικών εισφορών, όσο και τελών καθυστέρησης, τις οποίες θεωρούν δυσβάστακτες, κυρίως εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Οπως αναφέρει η ανεξάρτητη Αρχή, οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ διαμαρτύρονται τόσο για τη στέρηση πρόσβασης σε παροχές ασθενείας όσο και για τον αναδρομικό καταλογισμό εισφορών ασθενείας, ενώ δεν υφίσταται αντίστοιχη νομοθετική πρόβλεψη για αναδρομική κάλυψη δαπανών υγείας για το χρονικό διάστημα που αφορά ο συγκεκριμένος αναδρομικός καταλογισμός. Μάλιστα χαρακτηρίζει υπερβολικά τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις για καθηστερούμενες οφειλές, όταν οι περισσότερες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών.
Μάλιστα, η Αρχή, κατά τη διαμεσολαβητική προσπάθειά της προς τους αρμόδιους φορείς, θα συμπεριλαμβάνει, τόσο το θέμα της παροχής ιατροφαρμακευτικής κάλυψης για όλους τους πολίτες, όσο και τη δυνατότητα παροχής περισσότερων διευκολύνσεων και ευνοϊκότερων ρυθμίσεων για την εξόφληση καθυστερούμενων οφειλών.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
greek seo greek seo Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές
Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.
Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.
Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.
Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.
Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.
Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».
Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
greek seo Αμερικανικό "χτύπημα" στο εμπόριο άγριων ζώων
Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να καταστρέψουν το απόθεμα έξι τόνων ελεφαντοστού που κατέχουν, ως μία κίνηση για την καταπολέμηση της εμπορίας άγριων ζώων, δήλωσαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου.
Το ελεφαντόδοντο –ολόκληροι χαυλιόδοντες ή μικρότερα σκαλιστά αντικείμενα, τα οποία έχουν κατασχεθεί ή έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης τα τελευταία 25 χρόνια- θα καταστραφούν ως μέρος της προώθησης για τη δημοσιοποίηση του παράνομου εμπορίου που απειλεί είδη όπως τους ελέφαντες, τους ρινόκερους, τις τίγρεις και τους πιθήκους, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Σάλι Τζούελ.
«Είναι συγκλονιστικό για μένα: η εμπορία των άγριων ζώων έχει διπλασιαστεί από το 2007 και τώρα εκτιμάται ότι αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο έγκλημα σε διεθνές επίπεδο, στον κόσμο», δήλωσε η Τζούελ σε ομιλία της στον Λευκό Οίκο.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης, ιδίως στην Ασία, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των ειδών που κατασκευάζονται από απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα.
Τα κέρατα των ρινόκερων αξίζουν πλέον δύο φορές το βάρος τους σε χρυσό, ανέφερε η Τζούελ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα από τους μεγαλύτερους «πελάτες» του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής.
«Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής», δήλωσε ο Νταν Άς, διευθυντής της Υπηρεσίας Άγριας και Υποθαλάσσιας ζωής των ΗΠΑ.
«Αυτό το έγκλημα είναι καλά οργανωμένο και καλά χρηματοδοτούμενο – και κάτι τέτοιο χρειάζεται μια νέα προσέγγιση εκ μέρους της κυβέρνησης».
greek seo
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97605&cat=1
greek seo…