Κυβέρνηση Προεδρικό Μέγαρο Προεδρικό Μέγαρο ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ - Διεθνή - Συνάντηση Μαδούρο με ηγέτες της αντιπολίτευσης

From nmnwiki
Revision as of 11:33, 3 January 2021 by ElaneBullock (talk | contribs) (Created page with "πετρεσ - [http://lithorama.com.gr/ http://lithorama.com.gr/]. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

πετρεσ - http://lithorama.com.gr/. ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Διεθνή - Συνάντηση Μαδούρο με ηγέτες της αντιπολίτευσης ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο, είχε την Τετάρτη μια σπάνια συνάντηση με ηγέτες της αντιπολίτευσης, όπου τους προκάλεσε να συγκεντρώσουν υπογραφές εάν θέλουν να τον εκδιώξουν το 2016, αλλά και να συνεργαστούν μαζί του για το καλό της χώρας.



Ο Μαδούρο κάλεσε τους ηγέτες της αντιπολίτευσης στο προεδρικό μέγαρο όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση. «Σας υποδέχομαι με ειλικρινή στοργή. Σέβομαι όλες τις πολιτικές σας θέσεις», είπε ο 51χρονος πρόεδρος, καλώντας τους να συμμετέχουν στα προγράμματα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φτώχειας.



«Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μπορούμε να γυρίσουμε μια νέα σελίδα», πρόσθεσε. «Οι διαφορές μας θα παραμείνουν, αλλά σας καλώ να συνεργαστείτε».



Πριν από τη συνάντηση, ο Μαδούρο αντάλλαξε χειραψίες με σημαντικούς αντιπάλους του όπως ο δήμαρχος του Καράκας, Αντόνιο Λεντέζμα –τον οποίο συχνά έχει αποκαλέσει «βαμπίρ»- και τον δήμαρχο της Βαλέντσια, Μιγκέλ Κοτσιόλα – τον οποίο συχνά έχει χαρακτηρίσει ως «κλέφτη» και «εγκληματία».



Ο Μαδούρο πρόσφερε δώρα στους καλεσμένους του με συγγράμματα του Ούγκο Τσάβες, ενώ έπαιξε έναν δίσκο όπου ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας τραγουδά τον εθνικό ύμνο της χώρας.



ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, πλακεσ καρυστου που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, σκεπές κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, επενδυση πετρα με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: πετρεσ «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, πετρες καρυστου τιμες απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πετρεσ πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Στα Σκόπια ο Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας

Το απόγευμα η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ – Αναμένεται να δει από κοντά και τον ΓκρούεφσκιΣτα Σκόπια βρίσκεται ο Μάθιου Νίμιτς προκειμένου να συνομιλήσει με την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας, πετρα καρυστου στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του ονόματος.



Ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ θα παραμείνει στην ΠΓΔΜ για δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι.



Σήμερα το απόγευμα πάντως, ο κ. Νίμιτς θα δει από κοντά τον πρόεδρο της χώρας Γκιόργκι Ιβάνοφ, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του τελευταίου.



Ο κ. Νίμιτς μετέβη στα Σκόπια αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αθήνα.



Τη Δευτέρα συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος του παρουσίασε τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις, για την προοπτική των συνομιλιών, καθώς και για τις ιδέες και προτάσεις του δ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> να συμβάλλει ενεργά στη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.


ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=284590&catID=4

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…