Φοιτητικές Μαλαισία Φιλιππίνες Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Πάνω από 235.000 μετανάστες πέρυσι στην Αυστραλία

From nmnwiki
Revision as of 18:24, 5 January 2021 by EsmeraldaBirnie (talk | contribs) (Created page with "Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Ειδήσεις, νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως επικ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Ειδήσεις, νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως επικαιρότητα και τα τελευταία νέα Online Νομικό Φροντιστήριο της Online Νομικό Φροντιστήριο Ελλάδας και του Κόσμου απο Νομικό Φροντιστήριο το Nooz.gr. Οικονομία, Νομικo Φροντιστηριο Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο."

Πάνω από 235.000 μετανάστες πέρυσι στην Αυστραλία
Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Μετανάστευσης, η Αυστραλία δέχθηκε 237.000 νέους μετανάστες κατά το οικονομικό έτος 2012-2013. Το προηγούμενο οικονομικό έτος (2011-2012) ο αριθμός των μεταναστών που δέχθηκε η χώρα είχε φτάσει τις 208.000 άτομα.



Σημειώνεται ότι, στους πιο πάνω αριθμούς δεν συμπεριλαμβάνονται τα άτομα που έρχονται με προσωρινές και φοιτητικές βίζες καθώς και με τις βίζες 457 που παραχωρούνται σε ειδικευμένους εργάτες.



Μεταξύ των μεταναστών που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας αυτών που ήλθαν πέρυσι είναι οι Ινδοί, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε και πάλι και έφτασε τις 19.000 άτομα.



Τον αριθμό των Ινδών ξεπέρασαν μόνο οι καταγόμενοι από τη Νέα Ζηλανδία, οι οποίοι μπορούν να έρχονται στην Αυστραλία χωρίς περιορισμούς. Από τη Νέα Ζηλανδία ήλθαν συνολικά πέρυσι 26.170 άτομα, αριθμός που είναι κατά 4.000 άτομα μικρότερος από ότι το 2011-2012.



Στο μεταξύ και παρά τον αριθμό-ρεκόρ των νΜεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a> δεν υπερέβη τις 11.450 άτομα, ενώ το προηγούμενο οικονομικό έτος είχαν έλθει 15.790 άτομα.



Στο ίδιο επίπεδο με πρόπερσι κυμάνθηκε ο αριθμός των μεταναστών από την Κίνα που δεν ξεπέρασε τις 18.240 άτομα.



Τέλος, 7.270 μετανάστες ήλθαν από τις Φιλιππίνες, 3.810 από τη Μαλαισία, 3.630 από το Βιετνάμ και 3.580 από τη Σρι Λάνκα.



Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Μ. Βρετανία: Πτώση της ανεργίας στο 7,7%

Η πτώση είναι απροσδόκητη, καθώς οι αναλυτές εκτιμούσαν πως το ποσοστό θα παρέμενε αμετάβλητο.
Θετικά είναι ταΜεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a>, όπου σύμφωνα με τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας έχει υποχωρήσει στο 7,7%.


Συγκεκριμένα το ποσοστό ανεργίας υποχώρησε κατά το τρίμηνο Μαΐου - Ιουνίου, από 7,8% που κυμαινόταν την περίοδο Φεβρουαρίου – Απριλίου.


Σύμφωνα, πάντως, με τον επικεφαλής της τράπεζας της Βρετανίας, Μαρκ Κάρνει, θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια για να φτάσει στο 7%.


Σε δηλώσεις που έκανε η Βικτώρια Κλαρκ από την Investec Bank στο BBC, η αγορά ανακάμπ ΤΕΙ, όπως γενικότερα σημειώνει σημάδια ανάκαμψης η οικονομία.


Όπως αναφέρει το Euronews ο αριθμός ανθρώπων που αναζητούν εργασία έχει πέσει στα 1,4 εκατομμύρια.


Η πτώση είναι απροσδόκητη, καθώς οι αναλυτές εκτιμούσαν πως το ποσοστό θα παρέμενε αμετάβλητο.


Ο Κάρνει σε δηλώσεις του τόνισε: «Στόχος της πολιτικής μας είναι να νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεωςασφαλίσουμε την ανάκαμψη, το συντομότερο δυνατό. Αλλά η πολιτική δεν είναι χτισμένη στην ελπίδα, αλλά στην προσδοκία, και εκτιμούμε ότι υπάρχει μόνο μία στις τρεις πιθανότητες η ανεργία να υποχωρήσει τόσο γρήγορα».


 


 
Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Με μαζική φτώχεια απειλείται η ευρώπη
Δραματικό το άνοιγμα της ψαλίδας στην Ελλάδα




Κατά 25 εκατομμύρια αναμένεται να αυξηθούν οι φτωχοί στην ευρώπη έως το 2025, λόγω των αυστηρών μέτρων λιτότητας που λαμβάνονται σε ολόκληρη την ήπειρο, όπως προειδοποιεί Οργάνωση κατά της φτώχειας.



Αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οι φτωχοί στην ευρώπη να αγγίξουν τα 146 εκατομμύρια ανθρώπους και, κατά συνέπεια, να αντιστοιχούν στο ένα τρίτο του πληθυσμού της ηπείρου.



Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η Οργάνωση Oxfam θα χρειαστούν 25 για να ανακτηθεί το επίπεδο ζωής που είχαν οι Ευρωπαίοι πριν από μία πενταετία.



Η Οργάνωση ασκεί δριμεία κριτική στις αυστηρές πολιτικές λιτότητας που ακολουθούνται τονίζοντας ότι έχουν αποτύχει να μειώσουν τα δημόσια χρέη και αντιθέτως έχουν αυξήσει την ανισότητα και έχουν μπλοκάρει την ανάπτυξη.



Ο επικεφαλής της βρετανικής Οργάνωσης, Max Lawson, αναφέρει: «Η [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7_%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1 Μεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a> και σε πολλά άλλα μέρη της ευρώπης.



Οι περικοπές στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής και δημοσίων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την πτώση του εισοδήματος και την αύξηση της ανεργίας δημιουργούν μία ιδιαιτέρως επιβλαβή κατάσταση, στην οποία εκατομμύρια άνθρωποι παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα».



Η Οργάνωση τονίζει ότι η ανεργία είναι υπερβολικά υψηλή, οι μισθοί πέφτουν και ένα στα δέκα ευρωπαϊκά νοικοκυριά ζει σε συνθήκες φτώχειας, ποσοστό που ενδέχεται να αυξηθεί όσο εντείνεται η λιτότητα.



Οι προειδοποιήσεις έρχονται λίγες ημέρες πριν τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των Ευρωπαϊκής Ένωσης για να συζητήσουν την τραπεζική ενοποίηση και τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Σύμφωνα με την Oxfam, οι ηγέτες παγκοσμίως θα πρέπει να ξανασκεφτούν τη λιτότητα και τονίζει ότι «η λιτότητα ευνοεί μόνοΜεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a>, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία – οι χώρες που έχουν ακολουθήσει τα πιο επιθετικά προγράμματα λιτότητας – θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωπες με τις μεγαλύτερες ανισότητες ανάμεσα στους πολίτες τους στον κόσμο αν οι ηγέτες τους δεν αλλάξουν πορεία», προειδοποιεί η Oxfam.




Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου
source: http://www.nooz.gr/world/pano-apo-235000-metanastes-perusi-stin-australia

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου…