Γυμνές γυμνές γυμνές ΒΟΛΟΣ - Woman - Τελικά τι πρέπει να βάζουμε πρώτα; Μάσκαρα ή Eyeliner;

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Woman - Τελικά τι πρέπει να βάζουμε πρώτα; Μάσκαρα ή eyeliner; ΒΟΛΟΣ Μερικοί ορκίζονται πως είναι πολύ καλύτερο να βάζεις το eyeliner μετά τη μάσκαρα καθώς με αυτόν τον τρόπο δε θα το παρακάνεις στην ένταση ενώ άλλοι επιμένουν πως η μάσκαρα πρέπει να μπαίνει πάντα τελευταία. Τι λένε, ΦΡΟΥΤΑ όμως, APOB οι ειδικοί της Vogue;



Οι ειδικοί λένε πως η μάσκαρα πρέπει να μπαίνει πάντα τελευταία, ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ μετά τη σκιά και το eyeliner. Αυτό βοηθάει στο να πετύχεις ένα πιο ακριβές αποτέλεσμα με το eyeliner σου. “Είναι πιο εύκολο να βλέπεις που ζωγραφίζεις τη γραμμή αν έχεις γυμνές βλεφαρίδες”, λέει η ειδικός.



Η σωστή σειρά, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΙΠΑΣ λοιπόν, ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ είναι: Πρώτα σκιά, μετά eyeliner και τέλος μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό θα καθορίσεις εσύ σιγά σιγά την ένταση που θέλεις να δώσεις στα μάτια σου αναλόγως με την περίσταση.



ΠΗΓΗ: faysbook.gr
ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Τα «Μωρά στη Φωτιά» στο Κύτταρο στις 16 Νοεμβρίου
Το συγκρότημα επιστρέφει «σπίτι του»




Τα «Μωρά στη Φωτιά» επιστρέφουν... «σπίτι τους» σε μια βραδιά που θα μιλήσουν τα τραγούδια, για μια βραδιά που την έχουμε ανάγκη... μέσα σε αυτό το πανηγύρι του δήθεν και του «όπου φυσάει ο άνεμος».



Τα «Μωρά στη Φωτιά» μόνο με τα τραγούδια τους, εκθέτουν πολλούς και πολλά, μα πάνω από όλα, 42χρονη εκθέτουν τις αγωνίες μας λυτρωτικά, δικυκλα σε γυμνές αλήθειες. Το ραντεβού δόθηκε, στις 16 Νοεμβρίου, ΠΕΜΣ στην αρένα του Κυττάρου, στις 22.00. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.



Πρόκειται για ένα απ΄ τα ιστορικότερα και πιο επιδραστικά συγκροτήματα που έρχονται από τα ΄80ς. Τα «Μωρά στη Φωτιά» εδώ και 20 χρόνια παραμένουν πιστοί στον αυθεντικό ροκ ήχο,με τη δική τους ταυτότητα που συνδέει το funk με το punk, ΚΑΛΟ τη jazz με το rock n΄roll και όλα αυτά με τον ιδιαίτερο,κοινωνικό,ελληνικό στίχο.



ΒΟΛΟΣ Πώς μπορεί να πέσεις θύμα εκβιασμού μέσω facebook!



Ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος κ. [http://www.newsbomb.gr/tags/itemlist/tag/%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%20NEWSBOMB ΕφημερίδαΕφημερίδα NEWSBOMB </a>ότι είναι πιθανό να γίνουμε όλοι θύματα εκβιασμού από επιτήδειους και δίνει συμβουλές ώστε να προστατευτούμε από τους κινδύνους των social media και του διαδικτύου.


«Απόλυτη Ασφάλεια στο διαδίκτυο δεν υπάρχει. Συνηθίζουμε να λέμε ότι ασφαλής υπολογιστής είναι μόνο ο κλειστός υπολογιστής. Και ισχύει. Ρητά και κατηγορηματικά», δηλώνει ο κ. Σφακιανάκης.


«Οι «εισβολές» σε προσωπικούς λογαριασμούς και η παραβίαση κωδικών ασφαλείας πιστωτικών καρτών είναι συχνό φαινόμενο. Επίσης, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ συχνά είναι τα εγκλήματα ηθών και τα εγκλήματα κυβερνο- Ασφάλειας, όπως οι υποκλοπές συνομιλιών. Πολύ σημαντικά και μάλιστα ποινικά εγκλήματα είναι και αυτά που διαπράττονται μέσω κοινωνικών δικτύων. Μιλάμε για εκβίαση, συκοφαντίες μέσα από ανώνυμα μπλογκ, απειλές», συμπλήρωσε ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


H νέα υπόθεση εκβιασμού μέσω facebook


Ένας 20χρονος Βούλγαρος χάκερ κατάφερε να σπάσει <a%20href= facebookfacebook"> facebook</a> και έπειτα την εκβίαζει, κατορθώνοντας να της αποσπάσει 200 ευρώ. Ο αδίστακτος χάκερ δεν σταμάτησε όμως εκεί, άρχισε να απειλεί και τον 21χρονο Κρητικό αρραβωνιαστικό της, ζητώντας του 250 ευρώ. Ο νεαρός δεν ενέδωσε στις απειλές και κατήγγειλε την υπόθεση.


Σε συνεννόηση με τους αστυνομικούς προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα που ζήτησε και κλείστηκε ραντεβού με τον Βούλγαρο. Εκείνος όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Στη θέση του αποφάσισε να στείλει έναν 21χρονο Αλβανό για να πάρει τα χρήματα, ο οποίος μόλις τα πήρε συνελήφθη. Από την προανάκριση προέκυψαν και τα στοιχεία του 20χρονου Βούλγαρου, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατηγορούμενος για εκβιασμό.


Υποθέσεις που απασχόλησαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε στην σύλληψη ενός 25χρονου και μιας 46χρονης, οι οποίοι εκβίαζαν νεαρή γυναίκα πως θα δημοσιοποιήσουν φωτογραφίες της, τις οποίες είχαν κλέψει παραβιάζοντας τον λογαριασμό της στο facebook. Οι δράστες την απειλούσαν και μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου.


δικογραφία σε βάρος 21χρονου σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2013 από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία 15χρονης Ελληνίδας που ζει μόνιμα στην Βρετανία. Ο δράστης συνομιλούσε με το κορίτσι μέσω facebook και προσπαθούσε να την πείσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. Μετά όμως από άρνησή της να συνεχίσει να στέλνει τέτοιο υλικό, ο δράστης παραβίασε το προφίλ της και αλλάζοντας τους κωδικούς πρόσβασης ανήρτησε 370 γυμνές φωτογραφίες της.


Ένας [http://ΑλβανόΑλβανός</a> συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία 25χρονης στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή εν αγνοία της δημιούργησαν προφίλ στο facebook και ανήρτησαν φωτογραφίες της. Μέσω του facebook μάλιστα, την εκβίαζαν πως αν δεν τους στείλει άσεμνες φωτογραφίες της, γυμνές, θα κοινοποιούσαν στο προφίλ και άλλες φωτογραφίες που κατείχαν. Από την ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών οι αστυνομικοί εντόπισαν τα σπίτια των δραστών και σε έρευνά τους βρέθηκαν εκτός των φωτογραφιών της γυναίκας και τα απειλητικά και εξυβριστικά μηνύματα που της έστελναν.


Πώς να προστατευθούμε στο διαδίκτυο


 Ενημερωθείτε για το διαδίκτυο: τι είναι, πώς δουλεύει, ποια είναι τα όριά του.
 Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, γι' αυτό ο τρόπος προστασίας μας είναι η γνώση. Πρέπει να ξέρουμε τους βασικούς κανόνες του Ίντερνετ.
Να ξέρουμε πώς όσα διαβάζουμε δεν είναι απαραίτητα αληθινό. Επομένως, πρέπει να επεξεργαζόμαστε ό,τι διαβάζουμε, το διασταυρώνουμε και στη συνέχεια το πιστεύουμε.
Οφείλουμε να προσέχουμε και το τι γράφουμε. Αυτό που ίσως κάποιος γράψει για πλάκα στα 18 του, ίσως στα 35 του να του γυρίσει μπούμερανγκ. Τίποτα δεν σβήνεται στο διαδίκτυο και μπορεί κάποιος να κρατάει «κρυφό memo», που θα επαναφέρει με την ευκαιρία που περιμένει.
Επίσης, στα κοινωνικά δίκτυα, καλό είναι να μη βάζουμε στοιχεία που μας αφορούν.
Τέλος, μια βασική συμ Βουλή είναι να μη δημοσιεύουμε ποτέ προσωπικές πληροφορίες, φωτογραφίες δικές μας ή των παιδιών μας, τηλέφωνά μας.
Γενικά ό,τι δεν θέλουμε να διαρρεύσει, καλό είναι να μην το «ανεβάζουμε» στο ΕφημερίδαΕφημερίδα NEWSBOMB</a>


Διαβάστε επίσης:


Σε 8 λεπτά η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος βρίσκει ποιος θέλει να[http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/335444/m-sfa%20<a%20href= KiaKianakis-kollimenoi-me-to-diadiktyo-mikroi-kai-megaloi">Μ. Σφακιανάκης: «Κολλημένοι» με το διαδίκτυο μικροί<a%20href= KiaKianaki-gia-toys-anilikoys-hristes-toy- facebook">Οι 3 οδηγίες του Σφακιανάκη για τους ανήλικους χρήστες του facebook</a>







ΒΟΛΟΣ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273152&catID=68

ΒΟΛΟΣ…