Γυμνές γυμνές γυμνές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ - Woman - Τελικά τι πρέπει να βάζουμε πρώτα; Μάσκαρα ή Eyeliner;
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Woman - Τελικά τι πρέπει να βάζουμε πρώτα; Μάσκαρα ή eyeliner; ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μερικοί ορκίζονται πως είναι πολύ καλύτερο να βάζεις το eyeliner μετά τη μάσκαρα καθώς με αυτόν τον τρόπο δε θα το παρακάνεις στην ένταση ενώ άλλοι επιμένουν πως η μάσκαρα πρέπει να μπαίνει πάντα τελευταία. Τι λένε, όμως, οι ειδικοί της Vogue;
Οι ειδικοί λένε πως η μάσκαρα πρέπει να μπαίνει πάντα τελευταία, μετά τη σκιά και το eyeliner. Αυτό βοηθάει στο να πετύχεις ένα πιο ακριβές αποτέλεσμα με το eyeliner σου. “Είναι πιο εύκολο να βλέπεις που ζωγραφίζεις τη γραμμή αν έχεις γυμνές βλεφαρίδες”, λέει η ειδικός.
Η σωστή σειρά, λοιπόν, είναι: Πρώτα σκιά, μετά eyeliner και τέλος μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό θα καθορίσεις εσύ σιγά σιγά την ένταση που θέλεις να δώσεις στα μάτια σου αναλόγως με την περίσταση.
ΠΗΓΗ: faysbook.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η κουκλάρα που έσ ΤΕΙλε τον άνδρα της σε πέντε... γυμνές γυναίκες
Η ηθοποιός Paula Patton ήταν εκείνη που πρό ΤΕΙνε στον σύζυγό της να ποζάρει στο φακό με 5 μοντέλα που απλά δεν φορούσαν τίποταΗ Paula Patton από ότι φαίνεται είναι πολυ ανοιχτόμυαλη και προοδευτική γυναίκα αφού όχι μόνο συμφώνησε να φωτογραφηθεί ο άνδρας της περικυκλωμένος από πέντε γυμνές καλλονές αλλά τον προέτρεψε κιόλας.
Ο τυχερός ήταν ο Robin Thicke ο οποίος είχε τη μοναδική απόλαυση να βρεθεί για αρκετές ώρες με πέντε δίμετρες κούκλες. Η ηθοποιός Paula Patton από την πρώτη στιγμή έδωσε την συκγατάθεσή της ώστε ο σύζυγός της να βρεθεί... μόνος με πέντε μοντέλα.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε για την εμπειρία του: «Στην αρχή μου ζήτησαν να φωτογραφηθώ για το περιοδικό 'Treats!' και στη συνέχεια μου αποκάλυψαν το κόνσεπτ. Αρχικά μου είπαν ότι θα βρεθώ ανάμεσα σε 5 γυμνόστηθα μοντέλα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ρωτήσω τη γυναίκα μου αν μου το επέτρεπε. Οχι μόνο μου είπε το ναι αλλά με προέτρεψε να πω στους υπεύθυνους του περιοδικού τα μοντέλα να είναι εντελώς γυμνά! Ενιωθα πολύ σέξι... Ηταν μια υπέροχη εμπειρία».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Το κυνήγι των μαγισσών συνεχίζεται
Σε ποιες χώρες υπάρχουν ακόμη και νόμοι για τη μαγεία
Οι περισσότερες δυτικές χώρες σταμάτησαν τις εκτελέσεις ανθρώπων για... μαγεία στα τέλη του 1700.
Μέχρι σήμερα, ωστόσο, σε πολλές χώρες στον κόσμο εξακολουθούν να κατηγορούνται άνθρωποι, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για μαγεία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Atlantic, στις παρακάτω χώρες... συνεχίζεται το «κυνήγι των μαγισσών»:
1. Οι νόμοι της Σουαζιλάνδης για τις... μάχες με σκουπόξυλα
Όταν την περασμένη άνοιξη ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ συνελήφθη στη Σουαζιλάνδη με την κατηγορία της... παραβίασης κανόνων του εναέριου χώρου με το αυτοσχέδιο μηχάνημά του, δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στον Sabelo Dlamini, τον διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, για μια πιο λεπτομερή εξήγηση των εν λόγω νόμων που είχε παραβιάσει ο ντετέκτιβ!
Σύμφωνα με το καταστατικό υπάρχει ένα «ταβάνι» 150 μέτρων για τα ελαφριά «αεροσκάφη», ντετέκτιβ στα οποία περιλαμβάνονται χαρταετοί και τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια. Όμως, σύμφωνα με τον ίδιο ο ίδιος νόμος καλύπ ΤΕΙ ένα πιο ευρύ πεδίο «εναέριων οχημάτων».
«Μια μάγισσα με το σκουπόξυλό της δεν μπορεί να πετάει πάνω από το όριο των 150 μέτρων» είπε ο ίδιος, κι αν κάτι τέτοιο συμβεί θα... συλλαμβάνονται για παραβίαση του εναέριου χώρου και θα τους επιβάλλεται πρόστιμα άνω των 50.000 δολαρίων, σύμφωνα με δημοσίευμα της αφρικανικής Εφημερίδας The Times.
Η GlobalPost ανέφερε ότι ίσως ο Dlamini χρησιμοποίησε αυτό το παράδειγμα για να τονίσει αυτό που ήθελε να πει, «γιατί οι μάγισσες στη Σουαζιλάνδη χρησιμοποιούν τα σκουπόξυλα μόνο για να ανακατεύουν τα φίλτρα τους, κι όχι για τη μεταφορά τους» έλεγε ακόμη το δημοσίευμα των The Times.
Όπως και να έχει η μαγεία «δεν είναι αστεία υπόθεση» στη χώρα, καταλήγει το δημοσίευμα.
Στην υποσαχάρια Αφρική κατά μέσο όρο το 55% των ανθρώπων πιστεύει σε αυτήν (χωρίς στο ποσοστό αυτό να περιλαμβάνεται ο πληθυσμός της Σουαζιλάνδης).
Το Σεπτέμβριο, στην κοντινή Ζιμπάμπουε, δύο «μάγισσες» συνελήφθησαν όταν ντόπιοι ειδοποίησαν τις αρχές επειδή «προσγειώθηκαν γυμνές με τα σύνεργά τους, όπως μια ζωντανή κουκουβάγια, δύο καλάθια, ντετεκτιβ κορινθος ένα σκελετό μπαμπουίνου και μια πορτοκαλί ουσία σε ένα μπουκάλι της Coca-Cola». Παρότι οι δύο γυναίκες υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι ήταν ηθοποιοί που είχαν προσληφθεί από έναν «προφήτη» της περιοχής, ο οποίος ήθελε να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο περισσότερους πιστούς, κατηγορήθηκαν για «πρακτικές που σχετίζονται με τη μαγεία».
2. Ο φόρος των μαγισσών της Ρουμανίας
Όταν το 2011 η κυβέρνηση της Ρουμανίας επέβαλλε φόρους σε όσους ασκούσαν μαγεία, μαντεία και αστρολογία, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της, κάποιοι ορκίστηκαν... «μαγικές τιμωρίες».
Σύμφωνα με το Associated Press μια ομάδα συγκεντρώθηκε στις όχθες του Δούναβη και έριξε ένα τοξικό μανδραγόρα στο νερό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λέγοντας ότι τα ξόρκια θα... «έπιαναν» την κυβέρνηση και τον πρόεδρο της χώρας, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου εξαιτίας των οποίων το ήδη χαμηλό εισόδημά τους περιορίστηκε επιπλέον κατά 16%.
Η Bratara Buzea είπε στο Associated Press, ότι από την πλευρά της η ίδια θα χρησιμοποιούσε ένα ισχυρό μίγμα, που είχε φτιάξει από ένα νεκρό σκύλο και τα περιττώματα γάτας, για να φτιάξει το δικό της ξόρκι. «Κάνουμε κακό σε όσους μας κάνουν κακό» είχε δηλώσει στο AP.
Αφού ψηφίστηκε ο νόμος για τη φορολογία, οι βουλευτές της Ρουμανίας συνέταξε ένα νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα τι μωρούνταν οι μάγισσες για εσφαλμένη πρόβλεψη του μέλλοντοςΑστυνομίαΑστυνομίας</a> της Σαουδικής Αραβίας
Το σκληρότερο μέρος για μια μάγισσα, ή καλύτερα για τις ξένες οικιακές βοηθούς που η κυβέρνηση θεωρεί «μάγισσες», είναι η Σαουδική Αραβία.
Στη χώρα υπάρχει ειδικό τμήμα στην Αστυνομία, που ως στόχο έχει την καταπολέμηση των εγκλημάτων που σχετίζονται με τη μαγεία. Οι θρησκόληπτοι δικαστές της χώρας πολλές φορές καταδικάζουν ανθρώπους με... γελοίες αποδείξεις, αναφέρει το δημοσίευμα του The Atlantic, ενώ ορισμένες φορές κάποιοι από αυτούς έχουν οδηγηθεί μέχρι και στο... θάνατο.
4. Η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία έχει γεμίσει με μάγισσες
Η μαγεία είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, όπου το 40% των διώξεων αφορά κατηγορίες για μαγεία, ενώ από τις αυτές δε γλιτώνουν ούτε τα παιδιά.
Περίπου το 5% των παιδιών που ήταν στις φυλακές ανηλίκων το 2012 είχαν κατηγορηθεί για μαγεία, σύμφωνα με το Voice of America. Φυσικά, ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών που κατηγορούνται για μαγεία, στέλνονται από τις οικογένειές τους σε «ειδικά θρησκευτικά κέντρα αποκατάστασης», όπου οι ιερείς έχουν την «ικανότητα να τα γιατρέψουν» μέσα από την προσευχή και τη συμβουλευτική.
Η UNICEF έχει αναφέρει ότι πολλές φορές ρίχνουν στα παιδιά βενζίνη, ή τους δίνουν δηλητήριο και τα χτυπάνε στο πλαίσιο «τελετουργιών», ενώ άλλα αφήνονται για μέρες ή και εβδομάδες νηστικά είτε με ελάχιστο φαγητό.
5. Η πολιτική μαγεία του Ιράν
Οι σύμβουλοι και οι βοηθοί του πρώην προέδρου του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κατηγορήθηκαν για συμμετοχή σε μαύρη μαγεία το 2011.
Η Wall Street Journal εντόπισε έναν «μάγο», ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο, τουλάχιστον δύο φορές.
Η ιστορία είχε ως εξής: Πάνω από δέκα αξιωματούχοι από το στενό κύκλο του προέδρου συνελήφθησαν με την κατηγορία της «πρόσβασης σε άγνωστους κόσμους» και της «αξιοποίησης αυτών των υπερφυσικών δυνάμεων» για να επηρεάσουν την πολιτική πραγματικότητα. Ένας πρώην πνευματικός ηγέτης ήταν πάνω από 90% σίγουρος, ότι είχαν κάνει ένα ξόρκι στον πρόεδρο. «Αυτό δεν είναι καθόλου φυσικό» είχε πει ο Ayatollah Mohammad-Taqi Mesbah-Yazdi στους δημοσιογράφους για να προσθέσει: «Κανένας λογικός άνθρωπος δεν κάνει τέτοια πράγματα, παρά μόνο αν έχει αφαιρεθεί η ελεύθερη βούλησή του».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273152&catID=68
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…