ΕΟΠΥΥ διοίκηση διοίκηση κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Πόρισμα «καταπέλτης» για τον ΕΟΠΥΥ

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop «Βόμβα» για τον ΕΟΠΥΥ είναι το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στο οποίο αναφέρεται ότι συγκροτήθηκε χωρίς σχέδιο......

Πόρισμα «καταπέλτης» για τον ΕΟΠΥΥ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Χωρίς σχέδιο και καταρτισμένο προσωπικό, λένε οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης




«Βόμβα» για τον ΕΟΠΥΥ είναι το πόρισμα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στο οποίο αναφέρεται ότι συγκροτήθηκε χωρίς σχέδιο, δεν διαθέ ΤΕΙ εσωτερικό κανονισμό αλλά ούτε και καταρτισμένο προσωπικό για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων του οργανισμού.



Ειδικότερα, σύμφωνα με το Mega, κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν στην έκθεση των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ, αναφέρεται ότι:



- Συγκροτήθηκε χωρίς σχέδιο



- Δεν διαθέ ΤΕΙ εσωτερικό κανονισμό



- Λειτουργεί χωρίς στρατηγική και μάλιστα ορισμένες φορές στα όρια της νομιμότητας



- Δεν υπάρχει διαλειτουργικότητα των μηχανογραφικών συστημάτων η οποία είναι έως και ανύπαρκτη



- Δεν υπάρχει καταρτισμένο προσωπικό για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων.



Η εικόνα του ΕΟΠΥΥ θέλει φτιάξιμο από την αρχή, δηλώνει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιτζής. «Πολλοί ασθενείς και οι συνοδοί τους παίρνουν τα λεφτά και μετά δεν αποδίδουν λογαριασμό, πόσα ξοδέψανε. Μερικοί όχι όλοι» απάντησε ερωτηθείς σχετικά.



κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», κατασκευη ιστοσελιδασ κοστοσ προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, κατασκευη ιστοσελιδων ξενοδοχειων του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, κατασκευη eshop μονοσ μου που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, διαφημιση στο ιντερνετ πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, κατασκευη site τιμεσ για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
κατασκευη διαφημιση ιστοσελιδων κατασκευη eshop εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTAΤη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.



Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.



Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/602856/porisma-katapeltis-gia-ton-eopuu/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…