ΕΡΤ διαδικτύου εργαζόμενοι Greek Seo - Κοινωνία - Ραδιοφωνικό πρόγραμμα από το Πολυτεχνείο

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη ιστοσελιδων τιμεσ - https://xenofon.gr. greek seo Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Ραδιοφωνικό πρόγραμμα από το Πολυτεχνείο greek seo Από τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής άρχισαν να εκπέμπουν ραδιοφωνικό πρόγραμμα εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων. «Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτ ροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου εχθές, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτ ροπή πλην της Πρυτανείας», τόνιζε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καλώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.



Στην ανακοίνωση η Ένωση, κατασκευη ιστοσελιδασ τιμη μεταξύ άλλων, καταγγέλλει «τις απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου», ενώ καλεί σε συμμετοχή στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, σε μαζική συμμετοχή στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου και σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή.



Όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης η εκπομπή προγράμματος θα γίνει για τρεις μέρες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.





ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


greek seo greek seo Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, κατασκευη eshop θεσσαλονικη ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, σχεδιασμος ιστοσελιδας η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, εγγραφη σε στοιχηματικη εταιρεια καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, διαφημιση facebook εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, φιλοξενία ιστοσελίδων ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, κατασκευη ιστοσελιδων wordpress όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.



Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.



Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ


greek seo Επίθεση με μπουκάλια στον Πρ. Παυλόπουλο


Θύμα προπηλακισμού των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, έπεσε ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος.



Συγκεκριμένα, προωθηση ιστοσελιδων στο google ο κ. Παυλόπουλος ανέβαινε με τα πόδια τη Β. Σοφίας, κατασκευη eshop με wordpress όταν έγινε αντιληπτός από τους διαδηλωτές.



Κάποιοι εξ αυτών φώναξαν συνθήματα εις βάρος του, ενώ στη συνέχεια εκτοξεύθηκαν μπουκαλάκια με νερό, γρήγορη δημιουργία site πολλά εκ των οποίων τον πέτυχαν καταβρέχοντας το κοστούμι του.



Ο κ. Παυλόπουλος παρέμεινε ψύχραιμος και χωρίς να πει το ο,τιδήποτε κατέφυγε στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο και αποχώρησε.



Εικόνες από την επίθεση




YouTube</a>-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3">

YouTube</a>-nocookie.com/v/VBSUiqap 3Gg?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="315" width="560">




Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, χωρίς να ικανοποιηθούν από τις δεσμεύσεις του.



Το πλήθος που διαδήλωνε έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αντέδρασε έντονα όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση.



Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη.



Ο κ. Τσίπρας δεσμεύθηκε ότι θα παραστεί στις κινητοποιήσεις τους.




Πηγή βίντεο: Ναυ Τεμπορική





greek seo
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276444&catID=3

greek seo…