Ηράκλειο Χρυσής Αυγής Ρόδο ΒΟΛΟΣ Αύριο η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΒΟΛΟΣ Αύριο θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε......

Αύριο η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη ΒΟΛΟΣ Η οικογένειά του δεν θέλει αν παρευρεθεί κανένας πολιτικός




Αύριο θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από δολοφονική επίθεση που δέχθηκε έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, ιός του Δυτικού Νείλου αργά το απόγευμα της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου.



Σε κείμενο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο οι οικείοι του αναφέρουν:



«Την Δευτέρα 4/11/2013 θα αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας παιδί Γιώργο Φουντουλη από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο στις 3:00μ.μ. Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του, όχι σαν χρυσαυγίτες, ΛΕΧΩΝΙΑ αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε αίμα το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η Οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα. Η οικογένεια δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια και αντί για αυτό στην είσοδο του Ναού θα υπάρχει ένα κουτί που μπορεί όποιος θέλει αυτά τα χρήματα που θα έδινε για λουλούδια ή στεφάνι να τα δώσει για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος στο οποίο φοιτά η Ειρήνη, η λατρεμένη αδελφή του Γιώργου.»



ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.



Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.



Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.






ΒΟΛΟΣ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.



Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.



Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.



Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΗΣ τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, 42χρονη αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΗΣ οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.



Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, Ανδρικά βραχιόλια μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.



Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.










ΒΟΛΟΣ
source: ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΡΛΑΣ http://www.newsbeast.gr/society/arthro/603535/aurio-i-kideia-tou-giorgou-foudouli-/

ΒΟΛΟΣ…