Κυριακή 2015 UEFA ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Τα προκριματικά του Euro 2016

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η UEFA έδωσε τις ημερομηνίες αλλά πετρες και το πώς θα χωριστούν 53 χώρες για να πάνε οι 23 στα τελικά της Γαλλίας, πετρεσ καρυστου Πέτρες Καρύστου μαζί με την διοργανώτρια..."

Τα προκριματικά του Euro 2016 ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Η UEFA έδωσε τις ημερομηνίες αλλά και το πώς θα χωριστούν 53 χώρες για να πάνε οι 23 στα τελικά της Γαλλίας, μαζί με την διοργανώτριαΗ UEFA ανακοίνωσε τον τρόπο διεξ αγωγής των προκριματικών του EURO 2016 και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα ματς.



Τα τελικά θα διεξαχθούν στην Γαλλία στις 10 Ιουνίου με 10 Ιουλίου του 2016, με τις ομάδες να είναι πλέον 24 και όχι 16.



Συνολικά 53 χώρες θα δώσουν τη «μάχη» για τα 23 εισιτήρια, καθώς το 1ο έχει φυσικά ήδη πάρει ήδη η διοργανώτρια Γαλλία.



Η κλήρωση των προκριματικών θα γίνει στη Νίκαια στις 23 Φεβρουαρίου 2014 και τα groups δυναμικότητας θα δημιουργηθούν ανάλογα με την κατάταξη, η οποία θα ανακοινωθεί στις 24 Ιανουαρίου.



Θα δημιουργηθούν 9 όμιλοι των 6 και 5 ομάδων. Οι 9 πρώτοι, οι 9 δεύτεροι και ο καλύτερος τρίτος θα προκριθούν στα τελικά, ενώ για τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις θα παίξουν μπαράζ οι υπόλοιποι 8 που ήρθαν τρίτοι.



Η κάθε αγωνιστική θα διεξάγεται σε 3 ημέρες και όχι μία ή δύο και σε όλες τις μέρες τις εβδομάδας, εκτός Τετάρτης.



Για παράδειγμα, η 2η και η 3η αγωνιστική τον Οκτώβρη είναι Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο και Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη, αντίστοιχα.



Όταν τα ματς θα είναι Σάββατο και Κυριακή θα ξεκινούν στις 19:00 και 21:45, ενώ Πέμπτη, Παρασκευή, Δευτέρα και Τρίτη θα ξεκινούν στις 21:45.



Οι ημερομηνίες των ματς των ομίλων:




MD1: 7/8/9 Σεπ Τεμβρίου 2014



MD2: 9/10/11 Οκτωβρίου 2014



MD3: 12/13/14 Οκτωβρίου 2014



MD4: 14/15/16 Νοεμβρίου 2014



MD5: 27/28/29 Μαρτίου 2015



MD6: 12/13/14 Ιουνίου 2015



MD7: 3/4/5 Σεπ Τεμβρίου 2015



MD8: 6/7/8 Σεπ Τεμβρίου 2015



MD9: 8/9/10 Οκτωβρίου 2015



MD10: 11/12/13 Οκτωβρίου 2015





Τα play-off




Πρώτα ματς: 12/13/14 Νοεμβρίου 2015



Ρεβάνς: 15/16/17 Νοεμβρίου 2015



 
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Γαλλία: Διαδηλώσεις για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό

Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείωνΧιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα σε όλη τη Γαλλία διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας.



Από τη Μασσαλία μέχρι τη Λιόν κι από τη Νάντη μέχρι την Τουλούζη, εργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι και φοιτητές έκαναν πορείες σε ένδειξη διαμαρ τυρίας για την πρόταση της κυβέρνησης περί σταδιακής αύξησης, από τα 41,5 σήμερα στα 43, των ετών εργασίας που απαιτούνται ώστε να δικαιούνται πλήρη σύνταξη.



Τα τέσσερα εργατικά συνδικάτα που οργάνωσαν τις διαδηλώσεις και τις απεργίες σχεδιάζουν μια μεγαλύτερη διαδήλωση, αργότερα σήμερα, στο Παρίσι. Μέχρι στιγμής πάντως οι κινητοποιήσεις και οι στάσεις εργασίας δεν έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων και των άλλων μέσων μεταφοράς.



Η μεταρρύθμιση που προωθεί ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η οποία θα συζητηθεί στο κοινοβούλιο τον επόμενο μήνα έχει ως στόχο να περιοριστεί το ετήσιο έλλειμμα των συνταξιοδοτικών ταμείων που προβλέπεται ότι, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα εκτοξευτεί στα 20 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2020.



Βασικός στόχος είναι να επεκταθεί η περίοδος καταβολής εισφορών στα 43 χρόνια μέχρι το 2035.



Ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλι Ρεν, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα Λε Φιγκαρό εκφράστηκε θετικά για τη μεταρρύθμιση, προειδοποιώντας ωστόσο ταυτόχρονα τον Ολάντ να φροντίσει να μην αυξηθεί το ήδη υψηλό κόστος εργασίας. "Είναι μια μεταρρύθμιση α-λα γαλλικά που οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση", είπε χαρακτηριστικά.
"Να εξεταστεί σοβαρά" η πρόταση για έλεγχο στη Συρία


Οι πρόεδροι Ομπάμα, Ολάντ και Κάμερον σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν την Τρίτη συμφώνησαν στην πρόταση να συζητηθεί και να «εξεταστεί σοβαρά» από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ η ρωσική πρόταση η οποία προβλέπει να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, δήλωσε ένας αξιωματούχος στο Λευκό Οίκο.



Οι τρεις ηγέτες συμφώνησαν να συνεργαστούν με τη Ρωσία και την Κίνα «για να εξεταστεί σοβαρά η βιωσιμότητα της ρωσικής πρότασης να τεθούν όλα τα συριακά χημικά όπλα και τα συναφή υλικά υπό τον πλήρη έλεγχο της διεθνούς κοινότητας ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η επαληθεύσιμη και εκτελεστή καταστροφή τους», είπε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.



Οι συνομιλίες αυτές πρόκειται να αρχίσουν εντός της ημέρας στα Ηνωμένα Έθνη και θα συμπεριλαμβάνουν τη συζήτηση επί ενός σχεδίου απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας.



Η Συρία αποδέχεται την πρόταση για έλεγχο



Θετικά απάντησε η Δαμασκός στη ρωσική πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιοπροκειμένου να αποφευχθεί επέμβαση από τις ΗΠΑ.



Ο σύρος υπουργός Εξωτερικών, Ουαλίντ αλ Μουαλέμ, δήλωσε: "Είχαμε έναν πολύ εποικοδομητικό γύρο συζητήσεων με τον υπουργό εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ χθες και μας έκανε μια πρόταση που σχετίζεται με τα χημικά όπλα. Το απόγευμα συμφωνήσαμε πλακες καρυστου με την ρωσική πρωτοβουλία".



Ο ίδιος διευκρίνισε ότι η Συρία συναίνεσε στην πρόταση καθώς με τον τρόπο αυτό αδυνατίζουν τα επιχειρήματα για μια αμερικανική επίθεση.



Νωρίτερα, ο Σεργκέι Λαβρόφ γνωστοποίησε ότι η Ρωσία επεξεργάζεται ένα αποτελεσματικό και συγκεκριμένο σχέδιο για την υπαγωγή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο.



Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, δεσμεύθηκε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο θα παρουσιαστεί προς τη διεθνή κοινότητα σύντομα και υποστήριξε ότι η πρόταση δεν ήταν αποκλειστικά ρωσική αλλά προέκυψε κατόπιν επαφών με τις ΗΠΑ.



Στο μεταξύ, εκπρόσωπος του Πούτιν συζήτησε σχετικά με την πρόταση να τεθεί το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας υπό διεθνή έλεγχο με τον Ομπάμα στο περιθώριο της συνόδου της G20.



ΗΠΑ



Ο Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον της Συρίας, παρά το "ναι" της Δαμασκού στην πρόταση της Ρωσίας, διεμήνυσε ο Λευκός Οίκος.



Παράλληλα, η Γερουσία ενδέχεται να μην ψηφίσει αυτή την εβδομάδα για να εγκρίνει την ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον της Συρίας, μετά την πρόσφατη αποδοχή από τη Δαμασκό της ρωσικής πρότασης.



Οι ηγέτες των κοινοβουλευτικών ομάδων φέρονται να επιθυμούν επίσης να εκτιμήσουν την αντίδραση της κοινής γνώμης στο διάγγελμα Ομπάμα, ο οποίος πρόκειται να απευθυνθεί στο αμερικανικό έθνος για το θέμα της Συρίας.



Ψήφισμα στον ΟΗΕ για τη Συρία από τη Γαλλία



Η Γαλλία θα καταθέσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σχέδιο απόφασης με στόχο "να καταδικαστεί η σφαγή της 21ης Αυγούστου που διαπράχθηκε από το καθεστώς" και "να ριχτεί φως" στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Λοράν Φαμπιούς.



Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το Γαλλικό σχέδιο απόφασης έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα και προβλέπει τον "έλεγχο και την καταστροφή" των συριακών χημικών όπλων.



Γαλλία θα προτείνει στους εταίρους της στο Συμβούλιο Ασφαλείας ένα Πέτρες Καρύστου σχέδιο απόφασης βάσει του κεφαλαίου 7" το οποίο επιτρέπει την προσφυγή στη βία σε περίπτωση μη τήρησης των υποχρεώσεων, δήλωσε ο υπουργός.



Η Γαλλία έχει στόχο "να ζητήσει να ριχτεί φως" στο συριακό πρόγραμμα χημικών όπλων ώστε η Δαμασκός να δεχθεί "να το θέσει υπό (διεθνή) έλεγχο και το πρόγραμμα αυτό να διαλυθεί, πετρεσ καρυστου υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Απαγόρευση πετρα τιμες των Χημικών Όπλων", διευκρίνισε.



Στο σχέδιο απόφασης καταδικάζεται η επίθεση με χημικά όπλα και ζητείται από το Διεθνές Ποινικό δικαστήριο να ξεκινήσει διερεύνηση της υπόθεσης.




Ο Φαμπιούς υπογράμμισε ότι η Ρωσία προσφέρει "μια θύρα εξόδου" με την πρότασή της να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το συριακό χημικό οπλοστάσιο, προσθέτοντας ότι η "αποφασιστικότητα" των Δυτικών απέδωσε.



"Πιστεύω ότι ο Πούτιν προσφέρει ίσως στον εαυτό του μια θύρα εξόδου επειδή το να μείνει προσκολλημένος σαν βράχος στον Μπασάρ αλ Άσαντ είναι πολύ βαρύ", τόνισε.




Έκανε επίσης λόγο για μια "μεταστροφή" των Ρώσων η οποία προκαλεί -σύμφωνα με τον ίδιο- ενδιαφέρον, αλλά και επιφυλακτικότητα.








Παράλληλα, ο γάλλος υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν δήλωσε ότι η διεθνής πίεση, ιδιαίτερα των ΗΠΑ και της Γαλλίας, "λειτούργησε".



"Είναι ένα άνοιγμα. Πρέπει να επωφεληθούμε απ' αυτό και το καθεστώς Άσαντ να απαντήσει επισήμως να δεσμευθεί Πρέκια αυστηρά και (η δέσμευσή του) να εφαρμοστεί γρήγορα", επισήμανε.



Σύμφωνα με τον ίδιο, η ρωσική πρόταση πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο "μιας υποχρεωτικού χαρακτήρα απόφασης από τα Ηνωμένα Έθνη".





Η Ρωσία, σύμμαχος της Δαμασκού, πρό ΤΕΙνε να τεθεί το συριακό χημικό οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο για να καταστραφεί. Η Ουάσιγκτον και οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αντέδρασαν θετικά, εκφράζοντας παράλληλα σκεπτικισμό και επιφυλάξεις.




Βρετανία



Ο Ντέιβιντ Κάμερον επιθυμεί η Ρωσία και η Συρία να αποδείξουν ότι η ρωσική πρόταση να τεθούν τα χημικά όπλα της Δαμασκού υπό διεθνή έλεγχο είναι ειλικρινής, δήλωσε ο εκπρόσωπός του.



Η Βρετανία θα υποστηρίξει οποιαδήποτε "αξιόπιστη" απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τα χημικά όπλα της Συρίας, η οποία θα περιέχει την απειλή για χρήση βίας, σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Ουίλιαμ Χέιγκ.



"Θα πρέπει φυσικά να πρόκειται για μια απόφαση βάσει του κεφαλαίου 7 για να έχει νόημα και αξιοπιστία", είπε, αναφερόμενος στο κεφάλαιο 7 του Χάρτη του ΟΗΕ που προβλέπει την προσφυγή στη βία αν κριθεί απαραίτητο προκειμένου να γίνει σεβαστή μια απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.



Κίνα



Στο Πεκίνο, ο εκπρόσωπος της διπλωματίας της Κίνας Χονγκ Λέι δήλωσε ότι η χώρα του "καλωσορίζει και υποστηρίζει την πρόταση της Ρωσίας για το συριακό χημικό οπλοστάσιο, πετρεσ καρυστου αφού είναι προς όφελος της άμβλυνσης της έντασης στη Συρία, πλακα καρυστου της πολιτικής διευθέτησης του συριακού προβλήματος και προς όφελος της διατήρησης της ειρήνης στη Συρία Πρέκια και στην περιφέρεια".



Αραβικός Σύνδεσμος



Ο Γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου Νάμπιλ αλ Αράμπι δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της ρωσικής πρότασης και κάλεσε να υπάρξει πολιτική λύση στη σύρραξη.



Διαβάστε:






Κρίσιμο διάγγελμα Ομπάμα μετά τη ρωσική πρόταση


Παράθυρο ευκαιρίας για απεμπλοκή από το συριακό χάος


Ομπάμα: Θετική η πρόταση της Ρωσίας


Συριακή αντιπολίτευση: "Πολιτικός ελιγμός η ρωσική πρόταση"


Ανέφικτη η καταστροφή των χημικών της Συρίας...






ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.protothema.gr/sports/article/338111/ta-prokrimatika-tou-euro-2016/

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…