ΠΓΔΜ ΠΓΔΜ λαθραία ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βαριές κατηγορίες για τον πρώην διευθυντή του τελωνείου Ευζώνων
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι πρώην διευθυντής του τελωνείου Ευζώνων, ο οποίος φέρεται ότι κάλυπτε Έλληνα οδηγό......
Βαριές κατηγορίες για τον πρώην διευθυντή του τελωνείου Ευζώνων ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Φέρεται ότι κάλυπτε οδηγό φορτηγού που διακινούσε λαθραία
Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι πρώην διευθυντής του τελωνείου Ευζώνων, ο οποίος φέρεται ότι κάλυπτε Έλληνα οδηγό φορτηγού, πετρα διακοσμητικη τιμες που διακινούσε λαθραία προϊόντα στην ΠΓΔΜ. Σε βάρος του πρώην διευθυντή, ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί, απομιμηση πετρασ ασκήθηκε Ποινική δίωξη από την εισαγγελία Κιλκίς για κατάχρηση εξουσίας και για πράξεις συνέργειας σε λαθρεμπορία. Κατηγορίες απαγγέλθηκαν και σε υπάλληλο του συγκεκριμένου τελωνείου, διακοσμηση τοιχου με πετρα ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με τον συγκεκριμένο οδηγό.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε ανακριτή.
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Κυκλοφορούν τσιγάρα - βόμβες ανάμεσά μας
Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Λαθραία τσιγάρα άγνωστης προέλευσης και χύμα καπνός που κυκλοφορούν στις λαϊκές αγορές και μέσω Ίντερνετ αποτελούν μία τοξική βόμβα για χιλιάδες καπνιστές που κινδυνεύουν άμεσα ακόμα και με θάνατο ή δημιουργία καρκίνου.
Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους (Χημική Υπηρεσία Σερρών) σε λαθραία τσιγάρα διαπιστώθηκαν υπέρβαση των νόμιμα αποδεκτών τιμών σε μονοξείδιο του άνθρακα μέχρι 100%, υπέρβαση στην πίσσα 100% και στη νικοτίνη 15%.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιείται καπνός χαμηλής ποιότητας και συχνά μόνο απορρίμματα (σκόνες και τρίμματα) και άλλα άχρηστα παραπροϊόντα της καπνο Βιομηχανίας με συνέπεια να γίνεται απαραίτητη η χρήση χημικών προσθέτων αγνώστου είδους και προέλευσης από τους παρασκευαστές των προϊόντων αυτών.
Τα λαθραία αυτά προϊόντα είναι συχνά επιβαρυμένα ακόμα και με βαρέα μέταλλα, μη επιτρεπτά αγροτοχημικά προϊόντα και ξένες ύλες, δημιουργώντας έτσι εκατομμύρια ατομικές βόμβες τσιγάρα για την υγεία των καπνιστών.
Το 2012 οι συνολικές απώλειες φόρων για το Ελληνικό κράτος από την παράνομη διακίνηση τσιγάρων και καπνού ανήλθαν περίπου στα 500 εκατ. ευρώ ενώ οι απώλειες για το 2013 αναμένεται να έχουν αυξηθεί.
Σύμφωνα με διεθνή έκθεση της KPNG περισσότερα από 3 δισεκατομμύρια παράνομα τσιγάρα καταναλώθηκαν στην Ελλάδα το 2012 ενώ ο παράνομος χύμα καπνός πωλείται στις λαϊκές αγορές και μέσα από το Ίντερνετ χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος.
Ήδη ο βουλευτής Αλ. Κοντός κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τον υπουργό υγείας κ. Αδ. Γεωργιάδη από τον οποίο ζητεί να μάθει ποια μέτρα προτίθεται να λάβει για να περιοριστούν οι απώλειες εσόδων για το Ελληνικό κράτος από την κυκλοφορία των λαθραίων τσιγάρων και του χύμα καπνού και πώς θα ενημερωθούν οι καπνιστές για τους μεγάλους κινδύνους που τους απειλούν με τα προϊόντα αυτά που κυκλοφορούΚατάσχεση λαθραίων τσιγάρωντσιγάρων στον Πειραιά</a>
Τσιγάρα στο Jumbo σε κοινή θέα!
Επιστροφή στο χθες: Πωλούνται χύμα τσιγάρα
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Νίμιτς: Σημαντικές ακόμα διαφορές στο Σκοπιανό
«Εξακολουθούν να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο μερών για το ζήτημα της ονομασίας» ανέφερε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος Μάθιου Νίμιτς, πετρινο σπιτι διακοσμηση μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.
Ο κ. Νίμιτς δήλωσε ότι στις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα και στα Σκόπια εξετάσθηκε η τελευταία πρόταση που είχε υποβάλει τον Απρίλιο.
«Έλαβα τις παρατηρήσεις των δύο μερών για την πρόταση του Απριλίου. Η Αθήνα έθεσε δύο ζητήματα σχετικά με την πρόταση, ενώ εδώ στα Σκόπια είχα μία αναλυτική συζήτηση και ενημερώθηκα για τη θέση της χώρας, η οποία δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθούν να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, πετρωμάτων Πηλίου σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο μερών, λύση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Συζητούμε μερικές πτυχές μίας λύσης και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν» δήλωσε ο κ. Νίμιτς.
Απαντώντας σε ερώτηση πουΕλλάδαΕλλάδας</a> σχετικά με την τελευταία πρότασή του, κυβολιθοι τιμεσ ο κ. Νίμιτς ανέφερε ότι αυτές αφορούν δύο σημεία: επί ποιου όρου θα τεθεί ο προσδιορισμός (αν δηλαδή ο προσδιορισμός αφορά τον γεωγραφικό ή τον πολι ΤΕΙακό όρο) και το εύρος χρήσης της ονομασίας που θα μπορούσε να συμφωνηθεί.
«Έκανα μία πρόταση για μία ονομασία η οποία πρέπει να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία διότι η χώρα βρίσκεται στην περιοχή της Μακεδονίας, όμως δεν είναι ολόκληρη η Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι μεγάλη περιοχή η οποία οριοθετήθηκε (ΣΣ : διακοσμητικη πετρα τοιχου Συνθήκη του Βουκουρεστίου) πριν από 100 χρόνια.
Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, συνεπώς πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση. Υπό το πρίσμα αυτό πρό ΤΕΙνα έναν προσδιορισμό. Η ελληνική πλευρά έχει θέση σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός, ενώ η εδώ κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη επί αυτού.
Πρόκειται για μία ουσιαστική διαφορά. Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δύο μέρη για ένα όνομα το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός» ανέφερε ο κ. Νίμιτς.
Όσον αφορά το εύρος χρήσης του ονόματος, ο κ Νίμιτς ανέφερε πως «η ελληνική πλευρά επιμένει στη θέση πως η ονομασία που θα μπορούσε να συμφωνηθεί πρέπει να ισχύει παντού: τόσο για διεθνή όσο και για εσωτερική και για κάθε επίσημη χρήση». Με τη θέση αυτή, όπως σημείωσε ο κ. Νίμιτς, διαφωνεί η ΠΓΔΜ.
Προηγουμένως, ο κ. Νίμιτς συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νίκολα Πόποσκι, Πλακώστροσης ενώ την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ.
Την Τρίτη το βράδυ, ο κ. Νίμιτς, μαζί με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι, παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της ΠΓΔΜ και της Σκωτίας, πλάκες πεζοδρομίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, ο οποίος διεξήχθη στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων.
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
source: πλακεσ πηλιου http://www.newsbeast.gr/society/arthro/602619/varies-katigories-gia-ton-proin-dieuthudi-tou-teloneiou-euzonon/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…