ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΟΠΑΠ χρήματα ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Έθεσαν θέμα πληρωμών

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Έθεσαν θέμα πληρωμών

Έθεσαν θέμα πληρωμών ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ

Θέμα πληρωμών προς τη διοίκηση της Δόξας Δράμας έθεσαν οι παίκτες της.








Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας μένουν αρκετό καιρό απλήρωτοι, πετρεσ καρυστου η υπομονή τους έχει εξαντληθεί , αφού ορισμένοι εξ αυτών που δεν είναι Δραμινοί αντιμετωπίζουν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης, και ζήτησαν από τη διοίκηση να μάθουν πότε θα πληρωθούν.


Μάλιστα, Συκής στη χθεσινή (18/12) πρωινή προπόνηση δεν πήγαν, αλλά επέλεξαν να συγκεντρωθούν σε καφετέρια της περιοχής για να συζητήσουν το θέμα. Από την πλευρά της, η διοίκηση τόνισε ότι οι πληρωμές καθυστερούν, διότι δεν έχουν λάβει ακόμη χρήματα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή. Αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση των παικτών με τη διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί λύση.




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.Οι άνθρωποι της Ένωσης, βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, Πρέκια αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».



Πηγή:  sport-fm.gr


ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTAΤη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.



Ειδικότερα, πετρες καρυστου στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, πλακα καρυστου υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, Συκής την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.



Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, Πρέκια ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://footballleaguenews.gr//teams/north/doxadramas/item/26574-έθεσαν-ΞΈΞ­ΞΌΞ±-Ο€Ξ»Ξ·ΟΟ‰ΞΌΟŽΞ½.html

ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…