Πλοίο πλοίο πλοίο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Πρωτιά ποιότητας της ελληνικής σημαίας στις ΗΠΑ

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Στα ελάχιστα πλοία παγκοσμίως που καταφέρουν να διακρίνονται για ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ τα πιο υψηλά ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ στάνταρ ασφαλείας ναυσιπλοΐας και πλοίου η συντριπτική πλειοψηφία φέρει την ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ελληνική σημαία..."

Πρωτιά ποιότητας της ελληνικής σημαίας στις ΗΠΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στα ελάχιστα πλοία παγκοσμίως που καταφέρουν να διακρίνονται για τα πιο υψηλά στάνταρ ασφαλείας ναυσιπλοΐας και πλοίου η συντριπτική πλειοψηφία φέρει την ελληνική σημαία Την πρώτη θέση στα πλοία με τα πιο υψηλά στάνταρ ασφαλείας ναυσιπλοΐας (safety) και πλοίου (security) κατέχουν τα ελληνικά, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής (USCG).



Στην εν λόγω έκθεση, για τα πιο ποιοτικά πλοία του κόσμου, η ελληνική σημαία διατηρεί την πρωτοκαθεδρία, ανάμεσα στα ελάχιστα πλοία παγκοσμίως που καταφέρουν να διακρίνονται.



Σύμφωνα με τη naftemporiki.gr, τα εν λόγω πλοία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Quality Shipping for the 21st Century Program» της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, της πιο αυστηρής ακτοφυλακής στον κόσμο.



Μάλιστα, τα κριτήρια για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι πολύ αυστηρά και μόνο ένα μικρό ποσοστό του συνόλου των υπό ξένη σημαία πλοίων που έπιασαν αμερικανικά λιμάνια κέρδισαν το χαρακτηρισμό «Qualship 21».



Συγκεκριμένα, για το 2012 στο «Qualship 21» βρέθηκαν μόνο 480 πλοία, εκ των οποίων τα 102 ήταν υπό ελληνική σημαία, ποσοστό που αγγίζει το 21,5% των πλοίων.



Ενδεικτικό της μεγάλης αυτής επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο υπό ελληνική σημαία στόλος εκπροσωπεί με βάση τον αριθμό των πλοίων μόλις το 1,57% του παγκοσμίου, ενώ στη  δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης περιλαμβάνονται πλοία υπό σημαία Marshal Islands (95) και στην τρίτη θέση πλοία υπό σημαία Λιβερίας (85).









ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο

Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείαςΗ Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.



Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.



«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.



Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.



«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.



Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.






ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ
source: http://www.protothema.gr/economy/article/325551/protia-poiotitas-tis-ellinikis-simaias-stis-ipa/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ…