Σεισμού σεισμού σεισμού ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Σεισμός 6 2 Ρίχτερ στη Χιλή

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ντετέκτιβ αθήνα ντετεκτιβ βολοσ τιμεσ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ιδιωτικοσ ερευνητησ Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,2 ντετεκτιβ αλεξανδρουπολη βαθμών της ιδιωτικόσ ντετέκτιβ θεσσαλονίκη κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε..."

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη Χιλή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ



Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 32χλμ. δυτικά της πόλης Κοστιτουσιόν.


Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 20χλμ.






ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Hράκλειο: Ο εγκέλαδος... χτύπησε μαζί με το πρώτο κουδούνι

Το μέγεθος του σεισμού, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 3,7 Ρίχτερ, ωστόσο άλλα σεισμολογικά Ινστιτούτα ανέβαζαν το μέγεθός του σε 4 Ρίχτε.Νέα Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 11:16 σήμερα το πρωί στη Νότια Κρήτη και συγκεκριμένα στην υποθαλάσσια περιοχή του Τυμπακίου όπου το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται έντονη σεισμική δραστηριότητα.



Το μέγεθος του σεισμού, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ήταν μεγέθους 3,7 Ρίχτερ, ωστόσο άλλα σεισμολογικά Ινστιτούτα ανέβαζαν το μέγεθός του σε 4 Ρίχτερ.



Το επίκεντρο της δόνησης προερχόταν 46 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τυμπακίου και το εστιακό του βάθος στα 10 χιλιόμετρα. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Ο συναισθηματικός πόνος απειλεί την καρδιά
Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να την κάνει να σταματήσει




Ο συναισθηματικός πόνος, από την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, αποτελεί πλήγμα για την καρδιά, σύμφωνα με έρευνα του ομογενή καρδιολόγου, καθηγητή Δημήτρη Τατούλη, γενικού διευθυντή του Καρδιολογικού Ιδρύματος της Βικτώριας.



Σύμφωνα με τελευταία έρευνα του Ιδρύματος, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να κάνει την καρδιά να σταματήσει. «Εάν ένας άνθρωπος, που πενθεί, εκδηλώσει συμπτώματα, όπως πόνο στο στήθος, δεν πρέπει να τα αγνοήσει» σημειώνει ο ομογενής επιστήμονας επικεφαλής της ομάδας ερευνητών.



Ο κ. Τατούλης εξηγεί ότι το πένθος μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη, θυμό και άγχος, που με τη σειρά τους αυξάνουν τον καρδιακό παλμό, την αρτηριακή πίεση και τη θρομβωτική ικανότητα του αίματος. Σημειώνει, δε, ότι τα ίδια αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει και η υπερβολική χαρά. Στον κατάλογο προστίθενται και τα συναισθήματα από σεισμούς, τρομοκρατικές επιθέσεις και εκτοξεύσεις πυραύλων.



Το να ζει κανείς μόνος, απομονωμένος από συγγενείς και φίλους, μπορεί επίσης να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς.



Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, στην ίδια έρευνα, καταρρίπτεται ο μύθος ότι η χρόνια ή παρατεταμένη πίεση στον εργασιακό χώρο αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, χωρίς να σημαίνει ότι σε έναν μικρό βαθμό, δεν μπορεί να επιβαρύνει την ομαλή λειτουργία της καρδιάς.



Ο καθηγητής Δημήτρης Τατούλης καταλήγει: «Όλες αυτές οι πιέσεις, όπως χαμηλή μισθολογική αμοιβή, η μη παραγωγική εργασία, οι κακές γενικά εργασιακές συνθήκες, για τις οποίες έως τώρα επικρατούσε η άποψη ότι έχουν επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία της καρδιάς, στην ουσία είναι άνευ σημασίας».




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/363575/seismos-6-2-rihter-sti-hili

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…