Χτυπήθηκε χτυπήθηκε Εκκλησία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τον χτύπησε δύο φορές κεραυνός και επέζησε

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο31χρονος Κέισι Βάγκνερ από το Ντάλας χτυπήθηκε ντετεκτιβ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ θεσσαλονικη από δύο ντετεκτιβ αθηνα κεραυνούς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα..."

Τον χτύπησε δύο φορές κεραυνός και επέζησε! ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Ο31χρονος Κέισι Βάγκνερ από το Ντάλας χτυπήθηκε από δύο κεραυνούς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα Τύχη «βουνο» είχε ο Κέισι Βάγκνερ από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών αφού

χτυπήθηκε από δύο κεραυνούς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και κατάφερε να επιβιώσει!



Ο 31χρονος, λάτρης της ταχύτητας, συμμετείχε σε αγώνα με αυτοκίνητα εκτός δρόμου

στο Τέξας, όταν ξέσπασε καταιγίδα.



Και μπορεί να προσπάθησε να προστατευτεί κάτω από ένα δέντρο αλλά τελικά, δεν αποδείχθηκε και το καλύτερο καταφύγιο αφού χτυπήθηκε από κεραυνό.



Ο  31χρονος έπεσε σοκαρισμένος στα γόνατα αλλά μέσα σε λίγα λεπτά τον «βρήκε» και ένας δεύτερος κεραυνός



Σύμφωνα με το Associated Press, μία νοσοκόμα που βρισκόταν κοντά στο σημείο, παρείχε στον άνδρα τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.



Ο Κέισι Βάγκνερ «γλίτωσε» από την τρομερή αυτή περιπέ ΤΕΙα με ένα αίσθημα «μυρμηγκιάσματος» το οποίο, σύμφωνα με τους γιατρούς, θα διαρκέσει για περίπου μία εβδομάδα.



Ο ίδιος δήλωσε πως σώθηκε χάρη στον Θεό και υποσχέθηκε ότι πλέον θα πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία.



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ένας στους δύο Βρετανούς είναι άθρησκος

Το ποσοστό των καθολικών παρέμεινε σταθερό, περίπου στο 9%, ενώ οι πιστοί άλλων θρησκευμάτων πέραν του χριστιανισμού τριπλασιάστηκαν, από το 2% στο 6%.Το ποσοστό των κατοίκων της Μεγάλης Βρετανίας οι οποίοι δηλώνουν «πιστοί» μειώθηκε σημαντικά μέσα στην τελευταία τριακονταετία και έπεσε στο 52%, από 68% που ήταν το 1983, ενώ ο αριθμός των αγγλικανών μειώθηκε ακριβώς στο μισό.



Το 1983 τέσσερις στους 10 Βρετανούς (ποσοστό 40%) δήλωναν «αγγλικανοί», ενώ το 2012 μόλις δύο στους 10 ανέφεραν ότι είναι πιστοί του επίσημου θρησκεύματος της Αγγλίας. Επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας είναι η βασίλισσα Ελισάβετ.



Σύμφωνα με την έρευνα για τις τάσεις της βρετανικής κοινωνίας, η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο, το ποσοστό των καθολικών παρέμεινε σταθερό, περίπου στο 9%, ενώ οι πιστοί άλλων θρησκευμάτων πέραν του χριστιανισμού τριπλασιάστηκαν, από το 2% στο 6%.



Ωστόσο, σχεδόν ένας στους δύο, σε ποσοστό 48%, δηλώνει ότι δεν έχει θρήσκευμα. Το 1983 το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν 31%. Στην έρευνα συμμετείχαν 3.000 άνθρωποι. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κλιμάκωση της βίας στο Ιράκ με τουλάχιστον 22 νεκρούς

Ένοπλοι σκότωσαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που προετοίμαζαν τη σορό ενός σουνίτη για να ταφείΤουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Ιράκ, οι έξι εξ αυτών ενώ έπλεναν τη σορό ενός άνδρα για να τον κηδέψουν, είπαν πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Σχεδόν 4.000 άνθρωποι σύμφωνα με έναν απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου, 5.000 σύμφωνα με τον απολογισμό του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής φέτος στο Ιράκ, όπου η βία κλιμακώνεται τους τελευταίους τέσσερις μήνες κι έχει φθάσει σε ένα επίπεδο συγκρίσιμο με εκείνο στο οποίο βρισκόταν πριν από πέντε χρόνια.



Το πιο αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Γιουσουφίγια, 25 χλμ. νότια της πρωτεύουσας, όπου ένοπλοι σκότωσαν τέσσερις άνδρες και δύο γυναίκες που προετοίμαζαν τη σορό ενός σουνίτη για να ταφεί. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο γιος του.



Στην κοντινή Λατιφίγια, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν όταν πυροδοτήθηκε ένας εκρηκτικός μηχανισμός κοντά σε καφενείο. Στην ίδια περιοχή, στη Ναχραουάν, δύο έφηβοι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα σε ένα γήπεδο όπου έπαιζαν ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα ποδοσφαίρου αποτελούν συχνά στόχο επιθέσεων, με σκοπό να χάνουν τη ζωή τους νέοι.



Εξάλλου τρία παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν κοντά στην Μπακούμπα, βορειοανατολικά της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και δεκάδες να τραυματιστούν.

Δυο παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν σε συνοικίες βόρεια και ανατολικά της πόλης και το τρίτο σε μια αγορά στο σιιτικό χωριό αλ Χουάις, περίπου 20 χλμ. Βορειότερα.



Στην Μοσούλη, ένας έμπορος δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του, ενώ ένας αστυνομικός δολοφονήθηκε στο σπίτι του, στα νότια της πόλης.



Επίσης ανακαλύφθηκαν τρία πτώματα, αυτό ενός άνδρα ο οποίος δολοφονήθηκε στην Μοσούλη και αυτά ενός μέλους της Σάχουα, μιας σουνιτικής παραστρατιωτικής ομάδας η οποία μάχεται εναντίον της αλ Κάιντα, και του πατέρα του.



Ο απολογισμός που έδωσε στην δημοσιότητα για τους νεκρούς στο Ιράκ τον Αύγουστο ανήλθε σε 800.


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/world/article/323220/ton-htupise-duo-fores-keraunos-kai-epezise/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…