Google ταξί Ευρώπη ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Γνωρίστε το Μόναχο εκ των έσω
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ιδανικός ιδιωτικοσ ντετεκτιβ προορισμός ντετεκτιβ ντετέκτιβ θεσσαλονίκη τιμές Ιδιωτικοί Ερευνητές Εξειδικευμένοι σε θέματα ιδιωτικες ερευνες θεσσαλονικη ελευσινα για ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητων Χριστούγεννα..."
Γνωρίστε το Μόναχο εκ των έσω ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Ιδανικός προορισμός για ΧριστούγενναΑν και το Μόναχο είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες πόλεις της ευρώπης δεν παύει ποτέ να θυμίζει ένα μικρό χωριό που προσκαλεί τον επισκέπτη να το γνωρίσει, να το ζήσει αλλά και να το ξαναεπισκεφθεί! Πόσο μάλλον αν το ταξίδι σας συμπίπ ΤΕΙ με τα Χριστούγεννα! Βρείτε λοιπόν, τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια μέσω του travelplan.gr και ακολουθήστε τα tips μας για μια γνωριμία με τη Βαυαρική πρωτεύουσα εκ των έσω. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μια από τις μοναδικές best value εορταστικές προσφορές μας, περισσότερες πληροφορίες για τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.
Αν ψάχνετε το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την γνωριμία σας με το Μόναχο τότε χρειάζεται να κατευθυνθείτε προς τους άκρως εντυπωσιακούς Βρετανικούς Κήπους της πόλης. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια πρώτη άποψη της προσωπικότητας του Μονάχου σε συνδυασμό με την μοναδική φύση σε ένα πάρκο μεγαλύτερο από το Central Park της Νέας Υόρκης. Αν είσαστε τυχεροί μπορεί να δείτε και το μοναδικό θέαμα των surfers να δαμάζουν τα παγωμένα νερά του τεχνητού ποταμού Eisbach.
Το Μόναχο είναι μια πόλη γεμάτη μουσεία. Ωστόσο αν πρέπει να διαλέξετε ένα για να επισκεφθείτε αυτό πρέπει να είναι το Deutsches Museum, το μεγαλύτερο μουσείο επιστημών στον κόσμο.
Η πλέον αγαπημένη συνήθεια σε κάθε ταξίδι είναι η αναζήτηση της καλύτερης θέας στην πόλη. Στην περίπτωση της Βαυαρικής πρωτεύουσας αυτήν θα την βρείτε στην κορυφή του ναού του Alter Peter. Εναλλακτικά, αναζητήστε την στην κορυφή του Olympic Tower. Πολλές φορές θα ακούσετε τους ντόπιους να μιλούν για το Föhn, πρόκειται για έναν καιρικό φαινόμενο όπου πάνω από την περιοχή πνέει ζεστός άνεμος, ο ουρανός είναι καθαρός και η θέα μοναδική!
Μόναχο και μπύρα είναι δύο λέξεις συνώνυμες. Επισκεφθείτε λοιπόν και απολαύστε υπεύθυνα μοναδικές ποικιλίες μπύρας στο Augustiner, μία από τις παλιότερες μπυραρίες της περιοχής και αγαπημένο σημείο συνάντησης των κατοίκων της πόλης.
Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε το Μοναχό είναι οι τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη καθώς τότε τα δέντρα έχουν αποκτήσει το φθινοπωρινό τους χρώμα, ο καιρός είναι καλός ενώ ήδη επισκέπτες από όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να καταφθάνουν με αφορμή το Oktoberfest. Το τελευταίο, είναι ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ του κόσμου και πραγματοποιείται από το 1810 ως συνέχιση του εθίμου των βασιλικών γάμων της περιοχής. Αν πάλι προτιμήσετε τα Χριστούγεννα τότε θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη αγορά και φυσικά σκι στις πίστες των Άλπεων.
Αν έχετε ημέρες στην διάθεσή σας χρησιμοποιήστε το Μόναχο ως αφετηρία για την γνωριμία σας με τα μαγευτικά τοπία της τριγύρω περιοχής όπως τα Tegernsee, Walchensee, Chiemsee και φυσικά το πανέμορφο κάστρο Neuschwanstein.
Μην χάσετε την ευκαιρία για ψώνια στην υπαίθρια αγορά Viktualienmarkt, να δείτε την Bayern Μονάχου και τον Ribery στο εντυπωσιακό Allianz Arena και φυσικά να δοκιμάσετε μια τοπική παραδοσιακή ποικιλία brotzeitplatte
Χρησιμοποιήστε τα μέσα μαζική μεταφοράς του Μονάχου. Θα σας πάνε παντού και φημίζονται για την κορυφαία ποιότητα εξυπηρέτησης και οργάνωσης.
Δείτε εδώ και τα οργανωμένα εορταστικά προγράμματα από το travelplan.gr για το Μόναχο και την υπέροχη περιοχή της Βαυαρίας
O CEO κ. Δασκαλάκης Γεώργιος & η ομάδα του travelplan.gr σας εύχονται καλά ταξίδια!
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της
Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.
Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.
Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/travelling/article/331916/gnoriste-to-monaho-ek-ton-eso-/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…